زمان انجام کار برق کشی ساختمان
زمان برق کشی ساختمان در عرف هنگامیست که تیغه چینی ها و خاک گچ کاری به اتمام رسیده باشد.
پس از این مرحله هنگام لوله کشی گاز ، آب و فاضلاب،آتش نشانی،برق کشی ساختمان و ... می رسد.
نکته خیلی مهم : فقط باید توجه داشته باشید در کار برق ساختمان تعامل با استاد کارهای مختلف یکی از مهمترین موارد است زیرا برقکار از زمان استارت تا تحویل کلید به مشتری درگیر کار می باشد و با همه در ارتباط است.
در زمینه انتخاب زمان مناسب جهت کار باید به مطلب نوع سقف هم اشاره کرد که اگر سقف های شما از نوع کاذب رابیتس باشد شما می توانید پس از انجام سقفها برای عبور لوله های برق خود از سقفها کمک بگیرید.
نکته دیگری که در زمینه زمان انجام کار باید عرض کنم همیشه قرار نیست همه چیز با برنامه پیش برود یا تمام پیمانکاران با برنامه پیش بروند.
به عنوان مثال هنوز کار خاک گچ واحد ها تمام نشده شما باید نمای ساختمان را برای نما کار نور پردازی کنید،یا هنوز تیغه چینی بعضی از قسمت ها بنا به دلایلی تمام نشده شما باید قسمت های دیگر را برای سفید کاری و کاشی کاری آماده کنید پس همانطور که گفتم تعامل با مهندسین،پیمانکاران،استادکارها از مهترین موارد در کار برقکشی و سیم کشی ساختمان می باشد.
خب پس از زمان مناسب نوبت به نقشه کشی انجام برقکاری می رسد.
برقکاری ساختمان از مشاغل پر رفت و آمد در پروژه های ساختمانی است و نیاز است به طور مداوم از کار بازدید عمل بیاید تا قسمت های مختلف بدون هیچ ایرادی اجرا شوند.در زیر قسمت های مختلفی که برای برقکار رخ می دهد و باید یک برقکار آنها را انجام دهد مورد بررسی قرار میگیرد تا اگر پروژه ای را قرار است انجام دهید مراحل کار بدرستیاجام شود.
1-مرحله اسکلت
2-مرحله بتن ریزی
3-مرحله تیغه چینی
4-مرحله خاک گچ ساختمان
5-مرحله سنگ کاری نما
6-مرحله سقف کاذب
7-مرحله کف سازی
8-مرحله کاشی کاری
9-مرحله سفید کاری
10-مرحله گچ بری یا اجرای طراح ها بر روی دیوار ها ،نقاشی و کاغذ دیواری