نمای ساختمان
نکاتی در مورد نمای ساختمان
در این مطلب قصد دارم نکاتی رو در مورد نور پر دازی نمای ساختمان برای شما عزیزان قرار بدم.
۱-انواع چراغهای نماجهت نور پردازی
نمیشود برای نما انحصاری بگوییم که فقط تعدادی مدل چراغ کاربرد دارد،زیرا نور پردازی نما کاملا سلیقه ای می باشد و بستگی به ذوق و سلیقه طراح دارد.
در نما می توان از انواع شلنگی های ،هالوژن های LED ،انواع SMDهای روکار و توکار استفاده کنیم در تصویر زیر چند نمونه از این چراغها و مدل نصب شده آنها بر روی نما مشاهده می کنید
۲-کیفیت را در این مورد اصلا فدای کمیت نکنیم
از آنجا که نمای ساختمان طوری نیست که بتوانیم به راحتی تعمییر یا تعویض چراغها را داشته باشید پس یکی از مهمترین مواردی که حتما باید به آن توجه کنیم استفاده از کالاهای مرغوب در نور پردازی می باشد
۳-عایق کاری چراغهای ساختمان
۴-نقشه و طرح از ابتدا مشخص باشد
۵-ارتباط موثر استاد کارها با هم
از آنجا که نما توسط استاد کار سنگ کار ،کامپوزیت کار ، آجرنما و ... اجرا می شود باید توجه شود که در زمان اجرا زمان نصب و ابعاد و اندازه ها بین دو طرف بررسی شود.
یک مثال که می توانم در این مورد عرض کنم در طرح برقکار قرار است است در نما نور مخفی انجام شود اما سنگ کار به دلایلی نتوانسته فضای نور مخفی را اجرا کند و این می تواند پس از اتمام نما و هنگام نصبی جات نور پردازی نما را دچار مشکل کند.
مثال دیگر که به عینه مشاهده کردم عبور ندادن لوله ها و سیم ها از داخل سیمان و سنگ است سیم ها در زیر کار مخفی شده اند و هیچ دسترسی به آنها جهت نصب نداریم و شاید این موضوع باعث از کار افتادن تعدادی یا کل نما شود.
۶-هوشمند سازی نما
.
۲- نکته ای بسیار مهم در مورد چراغهای نما استفاده از اجناس با کیفیت در زمینه نصب این چراغها می باشد.
به عنوان مثال می توان به کیفیت سیم های برق، ترانس تغذیه چراغها،نور هدسینگ چراغها،کیفیت چیپ LED و SMD و ... اشاره نمود.
این
در مورد کیفیت این رو هم باید اشاره کنم که اگر تمام اجناس هم با کیفیت باشند ولی به شیوه ای اشتباه اجرا شده باشند می تواند یک کنتاکت یا اتصال کل نما را بلا استفاده کند.
۳-نما در معرض باد،باران و تابش مستقیم نور خورشید می باشد.
دیدگاهها
سلام ابتدا توسط چسب ۱۲۳ محکم کنید سپس با چسب سیلیکون با کیفیت عایق بندی کنید.ن؟